A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Футбольні змагання в пам'ять про В.М.Коломійця між командами Мурафської ОТГ.

Дата: 03.04.2018 12:21
Кількість переглядів: 487


Фото без опису

 

Футбол - це гра улюблена мільйонами, це своєрідна мова, що зв'язує людей у всьому світі! Людина, одного разу віддавши серце спорту та зокрема футболу, буде вірна цій грі до кінця життя! Саме такою людиною був В.М. Коломієць, тому щорічно в останню неділю березня,  вже четвертий рік підряд, в пам'ять про талановитого тренера, вчителя фізкультури та людини, яка внесла великий внесок у розвиток футболу та спорту на території села, на базі Мурафської СЗШ І-ІІІ ступенів проводяться змагання по футболу між командами Мурафської ОТГ.

Якщо людина прагне до чогось усім своїм серцем, вона обов'язково зуміє добитися того, чого хоче, тому його вихованці: Пльонсак Олександр., Крупко Олег., Святий Олексій., в пам'ять про великого тренера започаткували та продовжують даний захід. Організаційні питання взяли на себе ПП «ЗЕТО» та депутат обласної ради Копера Д.В,  які навіть після смерті тренера  продовжують його справу. Адже вони розуміють, що здоров’я людини – найважливіше, бо у здоровому тілі – здоровий дух.

Тому 25 березня цього року у кубку в пам'ять про В.М.Коломійця взяли участь 4 команди Мурафської ОТГ. В напруженій боротьбі перемогу в цих змаганнях здобула команда «Клекотина», ІІ місце посіла команда «Юність» з села Мурафа, ІІІ місце дісталось команді «ДЮСШ» до складу якої увійшли школярі Клекотинської та Мурафської СЗШ, а ІV місце одержала команда «Сокіл» (команда ветеранів) люди які у юні роки досягали вершин та здобували перемоги під керівництвом В.М.Коломійця.

Але головне не перемога, а участь, і пам'ять про людину та її вклад в розвиток спорту, яка ще довго буде залишатись в памяті жителів громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь