A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Новини

Дата: від до Скинути

Правила безпечного святкового столу

Правила безпечного святкового столу

Для українців Великдень – це особливе свято, коли слідують традиціям і вірять у диво, а тепер ще й сподіваємось  на довгоочікувані перемогу та  мир. Пасхальний стіл – обов’язковий Великодній атрибут.

16:46 25.04.2024

Жмеринське районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області нагадує!!!

Жмеринське районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області нагадує!!!

З настанням весняної погоди на Вінниччині різко збільшилася кількість пожеж на відкритих територіях. Майже щодня реєструються випадки горіння сухої рослинності, чагарників, очерету тощо.

13:42 25.04.2024

Використовуйте пестициди відповідально!

Використовуйте пестициди відповідально!

Грунтово-кліматичні умови Вінницької області досить сприятливі для розвитку сільського господарства, зокрема для вирощування озимої пшениці, ярих зернових культур, цукрових буряків тощо. Вінниччина є одним із найпотужніших аграрних регіонів України. Щороку з приходом весни фермери, які займаються вирощуванням овочів, фруктів, городини, сільськогосподарських культур, використовують пестициди та ЗЗР задля отримання щедрого врожаю. Не забувають про ці засоби і власники приватних городів у селах та містах області.

10:45 24.04.2024

Держпродспоживслужба перевірила дотримання ветеринарно-санітарних вимог під час реалізації живої риби на ринку м. Шаргород,  Жмеринського району

Держпродспоживслужба перевірила дотримання ветеринарно-санітарних вимог під час реалізації живої риби на ринку м. Шаргород, Жмеринського району

Головними спеціалістами відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Жмеринського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області спільно із представниками поліції та муніципальної варти Шаргородської міської ради, на виконання доручення в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області від 25 березня 2024 року №04/01 «Про посилення державного ветеринарно-санітарного контролю за реалізацією живої риби»», провели рейдову перевірку ПСК «Шаргородський ринок», «Центральний ринок» м. Шаргород, а саме – місця з реалізації живої риби.           Під час заходу спеціалісти перевірили законність набуття права володіння водними біоресурсами, що перебували в обігу, наявність товарно-транспортної накладної на водні біоресурси затвердженої форми та правильність її оформлення та експертні висновки лабораторії ВСЕ.           В ході обстежень порушень чинного законодавства щодо порядку придбання та збуту риби не виявлено, реалізація цінних видів риб, що занесені до Червоної книги України, не здійснювалась. Фактів реалізації водних біоресурсів, які є непридатними до вживання, не встановили.

16:22 18.04.2024

Жмеринське районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області інформує!

Жмеринське районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області інформує!

Життя людини – це найцінніший дар, який вона отримала від Бога. І кожен з нас перед Богом дасть відповідь, як він розпорядився цим даром. Тому церква разом з працівниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій закликає всіх громадян берегти своє життя, бути уважним під час святкування Великодня, робити все можливе, аби пожежа ніколи не завітала у ваші домівки.

16:19 17.04.2024

До уваги ГО, які опікуються питаннями працевлаштування ВПО

До уваги ГО, які опікуються питаннями працевлаштування ВПО

Державний центр зайнятості запрошує громадські організації, які опікуються питаннями працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, взяти участь у засіданні «круглого столу», який пройде у форматі онлайн.

15:45 12.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь