Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

День Незалежності України в нашій громаді!

Дата: 25.08.2018 09:47
Кількість переглядів: 424

Для багатьох українців День незалежності — довгоочікуване свято, яке кожен свідомий громадянин чекає з нетерпінням, адже цього дня згадуються щемливі моменти нелегкої української історії, , відчувається гордість за українське походження.В цей день Україна для нас є святом єднання, переоцінки наших ідеалів і орієнтирів розвитку державності і зміцнення стабільності. Дата проголошення незалежності Україна стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

 Краплинку своєї душі задля цього свята внесли працівники галузі культури нашої громади, адже до цього дня вони старанно готувалися, готуючи концерти та виставки.

 Проведені заходи в Мурафському СБК «В моїм серці – Україна» та  в Клекотинському СБК  «Україно моя!»,  в яких брали участь ансамблі «Калина», «Мальва», «Явір» та багато талановитих солістів-зірочок нашої громади, які створили атмосферу урочистості, усіх глядачів переповнювало почуття гордості за свою державу, що в ній проживає така велика кількість талантів.

Фото без опису

 

Незалишились осторонь святкувань, які відбувались на районному та обласному рівні. Адже майстриня Каменяр Л.С.  –керівник гуртка декупажних виробів Мурафського СБК «Умілі руки» провела майстер-клас та виставку робіт шар городцям та вінничанам.

Фото без опису

Також взяли участь у районній та обласній виставці дідухів, дідух від нашої громади сплели директор Довжанського СБК і бібліотекар.

Фото без опису

За роки незалежності нам вдалося подолати труднощі становлення демократії держави.    І навіть у настільки нелегкий період економічного спаду жителі нашої громади, завдяки працьовитості, цілеспрямованості, талановитості та артистичності, вносять гідний внесок в розвиток культури нашої громади. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь