Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

«Мій рідний край в любові і піснях» «Мій рідний край в любові і піснях»

Дата: 09.10.2018 13:42
Кількість переглядів: 623

        Подільська земля - це  край, оспіваний в піснях, переказах і легендах.    Клекотинщина – моя ти рідна сторона, яка ти  щедра  на та­лановитих, творчих людей, які однаково вміють плідно трудитися на землі, бути привітними до гостей та веселити­ся у свято.

      Вміють плідно трудитися та від душі повеселитися на заходах працівники культури на Клекотинщині, оспівуючи рідний край, з метою подальшого розвитку української культурної самобутності, відродження національної самосвідомості, залучення широкого кола  громадськості до збереження, примноження та популяризації надбань національної культури рідного краю.

      Тому в п’ятницю 5 жовтня  в Клекотинському сільському будинку культури нашої громади, було проведено творчий звіт перед населенням. Відбувся святковий концерт «Мій рідний край в любові і піснях»,в якому брали участь солісти Анастасія Заграй, Олександр Буга, Софія Крупляк, Валерій Бернацький, Резнік Анна, Олексій Браславець, Маріна Оріховська, Маргарита Пахольчак, Ольга Боднажевська, Любов Каменяр, тріо дівчаток «Дзвіночки» та дует вчителів «Хвилина любові». Сучасними запальними танцями порадували гостей  учасники танцювального  колективу “Мега  Денс” (керівник Олеся Ганзюк). Незрівнянною ведучою на святі була Вероніка Хмельовська, а наймолодшими учасниками були вихованці Клекотинського ЗДО з танцювального  колективу “Щасливі малята” (керівник Ліля Барвінок).

       На святі були  присутні  голова Мурафської сільської ради Сергій Партека,  спеціаліст з питань культури та спорту Надія Рошак. Гостями були представники Шаргородського відділу культури і туризму  Тетяна Стус та художній керівник РБК  Інна Садова також на захід завітав депутат Вінницької обласної ради – Вадим Солянник.   

       В фойє клубу було розміщено дитячу виставку декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва. Казкові роботи власноручно-зроблені  учнями Клекотинської  СЗШ І-ІІІ ступенів - це і ляльки, і картини, і серветки -  виконані в різних техніках.

       В цей осінній, прохолодний вечір  жителі села змогли зарядитись позитивною атмосферою та відпочити від повсякденних справ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь