A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ГРОМАДО!!!

Дата: 16.10.2018 12:57
Кількість переглядів: 605

У день покровительки всього роду козацького Пресвятої Покрови українці відзначають День захисника України та День українського козацтва.

Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв'язок поколінь, давню історичну традицію, прагнення вільно жити на власній землі. З дідів-прадідів  українці мріяли про  незалежність, а виборовши її у 1991 році, продовжують захищати і відстоювати свої кордони донині.

Сьогодні кращі наші сини пліч-о-пліч боронять українську землю, відстоюючи її цілісність. Ми з гордістю говоримо про нашу армію, про тисячі справжніх чоловіків, які стали на захист кордонів України.

Хвилиною мовчання перед пам’яттю і подвигом славних синів України – героїв славних козаків, визволителів у роки Другої світової війни, героїв небесної сотні і героїв АТО розпочалися урочистості і  святкова концертна програма з відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва в залі Мурафського будинку культури, яку спільними зусилями підготували працівники Клекотинського та Мурафського сільських будинків культури.

Фото без опису

 На святі були присутні учасники бойових дій у зоні антитерористичної операції Мурафської ОТГ, їх родичі та усі бажаючі їх привітати.

Із вітальним словом виступив Мурафський  сільський голова С.В.Партека,  привітавши наших захисників, вручивши їм вітальні листівки та грошову допомогу.

Фото без опису

Також до привітань приєдналась депутат обласної ради, голова громадської організації "Життя та розвиток громад" - .Л.М.Білозір . За її ініціативою на святі виступив гурт "Фанфари- Купали" із своєю вітальною програмою.

Фото без описуФото без опису   

  Ми не забуваємо наших полеглих героїв, тому по закінченні свята були поставленні квіти до меморіальної дошки які встановленні на приміщенні Мурафської та Клекотинської СЗШ I-III ступенів та відвідали могили загиблих воїнів АТО. 

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь