Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

12 січня у Вінниці відбувся V обласний фестиваль народної творчості «Різдвяне диво», у якому взяв участь чоловічий народний ансамбль "ЯВІР" Мурафської об'єднаної територіальної громади

Дата: 15.01.2019 13:24
Кількість переглядів: 833

Святкова програма розпочалася на майдані Незалежності з театралізованої вистави «З Різдвом Христовим!» у виконанні студентів Тульчинського коледжу культури.  Від майдану Незалежності учасники фестивалю вирушили «Різдвяною ходою» до Головної ялинки міста. Вулицею Соборною лунали колядки та щедрівки. А вже у Центральному міському парку  відбувся спільний концерт «Засіємо добром», який підготували виконавці з близько 30 творчих колективів регіону.  

Окрім колядок та щедрівок працівники галузі культури спільно з органами місцевого самоврядування нашої громади  привезли свої «світлиці»: із смачною випічкою, кутею і оберегами – та запрошували містян скуштувати смаколики.

 З привітальним словом виступила Галина Якубович, заступник Вінницького міського голови,  привітавши  вінничан та гостей міста з різдвяними святами та побажавши миру країні, а українському народові завжди залишатися таким щедрим, як співається у колядках та щедрівках.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь