Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Тренінг "СТОП - БУЛІНГ"

Дата: 19.02.2019 12:13
Кількість переглядів: 507

     Соціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці підлітків. Це підвищена тривожність, духовна спустошеність, байдужість, цинізм, жорстокість, агресивна поведінка. Особливу увагу привертає проблема насильства в дитячому середовищі, що отримала назву шкільне цькування, а у міжнародній термінології – булінг.

      Саме з цієї актуальної проблеми сьогодення, директор КУ"Центр надання соціальних послуг" Мурафської сільської ради Шаргородськог району Вінницької області - Шклярчук  Надія Олександрівна 18.02.2019 року провела профілактичний захід з елементами тренінгу під назвою: "СТОП - БУЛІНГ" у Мурафській СЗШ I-III ступенів з учнями 7 класів.

      Метою заходу було формування уявлення про проблему насилля й жорстокості, їх наслідків для підлітків чи їх членів родини. Ознайомлення підлітків з поняттями «булінг»,  видами булінгу, як захиститись від будь-якого насильства. Під час заходу були використані ситуаційні вправи, які дали змогу отримати нові знання, визначити для себе наслідки насильницької поведінки, ознайомилися із рекомендаціями та порадами боротьби з булінгом у школі.

     На завершення  заходу було роздано буклети.Учні активно, з користю  та  цікавістю виконували поставлені перед ними завдання, осмислюючи дану проблему, яка відбувається серед школярів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь