Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Тренінг "СТОП - БУЛІНГ"

Дата: 19.02.2019 12:13
Кількість переглядів: 482

     Соціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці підлітків. Це підвищена тривожність, духовна спустошеність, байдужість, цинізм, жорстокість, агресивна поведінка. Особливу увагу привертає проблема насильства в дитячому середовищі, що отримала назву шкільне цькування, а у міжнародній термінології – булінг.

      Саме з цієї актуальної проблеми сьогодення, директор КУ"Центр надання соціальних послуг" Мурафської сільської ради Шаргородськог району Вінницької області - Шклярчук  Надія Олександрівна 18.02.2019 року провела профілактичний захід з елементами тренінгу під назвою: "СТОП - БУЛІНГ" у Мурафській СЗШ I-III ступенів з учнями 7 класів.

      Метою заходу було формування уявлення про проблему насилля й жорстокості, їх наслідків для підлітків чи їх членів родини. Ознайомлення підлітків з поняттями «булінг»,  видами булінгу, як захиститись від будь-якого насильства. Під час заходу були використані ситуаційні вправи, які дали змогу отримати нові знання, визначити для себе наслідки насильницької поведінки, ознайомилися із рекомендаціями та порадами боротьби з булінгом у школі.

     На завершення  заходу було роздано буклети.Учні активно, з користю  та  цікавістю виконували поставлені перед ними завдання, осмислюючи дану проблему, яка відбувається серед школярів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь