A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Спортивні підсумки і досягнення 2018 року

Дата: 25.02.2019 15:21
Кількість переглядів: 601

   Ще два роки тому мало хто вірив у спортивний потенціал нашої громади. Рік, що минув, приніс багато позитивних змін. Кажуть, що завоювати титул нелегко, а втриматися на вершині – ще важче. Але нашій громаді  – це вдалося.

 

   Маємо  честь повідомити, що найбільш вагомим  досягненням для  нашої громади, стала перемога в  обласному  рейтингу 2018 року серед об’єднаних територіальних громад Вінниччини з розвитку фізичної культури та спорту.

 

    22 лютого 2019 року в залі засідань Вінницької обласної державної адміністрації, за участю представників управління фізичної культури та спорту і обласного управлінського апарату,  відбулося свято, яке зібрало провідних діячів Вінниччини у галузі спорту, представників влади та тих, хто прославляє край на змаганнях, на яке запросили і нас в якості переможців.                                

 

    На даному заході були присутні представники нашої громади: Банасько А.В. - І заступник сільського голови та Рошак Н.П. - спеціаліст по культурі та спорту відділу освіти та гуманітарної політики, на якому, управління фізичної культури та спорту,  за підсумками обласного рейтингу 2018 року нагородили нас  дипломом за зайняте І місце серед об’єднаних територіальних громад Вінниччини з розвитку фізичної культури та спорту і грамотами за високі досягнення об’єднаної територіальної громади за підсумками обласного рейтингу 2018 року з розвитку фізичної культури та спорту серед сільських об’єднаних територіальних громад Вінниччини.

 

    Ми надіємося, що з цього шляху, ми вже не звернемо. Адже така висока оцінка нашої праці свідчить про те, що ми вийшли на певний рівень стабільності, а стабільність у спорті – це ознака класу і майстерності. Але без наших чудових спортсменів, тренерів та спортивних ентузіастів – цей  успіх був би просто неможливий. Так що, не втомлюємося повторювати, що ЦЕ НАША ЗАГАЛЬНА ПЕРЕМОГА І СПІЛЬНІ ДОСЯГНЕННЯ.

 

   Дай Бог, щоб вистачило сил, бажання, терпіння і можливостей. З перемогою Всіх нас, тому вперед – до нових вершин!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь