Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

8 березня - "Міжнародний жіночий день", свято весни і підвищеної уваги до жінки

Дата: 05.03.2019 16:07
Кількість переглядів: 505

 Весна – це завжди ніжність та жіночність. Її прихід  неодмінно асоціюється з чудовим святом 8 березня – Міжнародним жіночим днем.                                                                 

       До цієї дати – різне ставлення в суспільстві, але у нашій громаді шанобливо ставляться до святкувань присвячених цьому дню.                                

      Адже сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і її лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без поради любої сестрички, і без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє. 

      Тому напередодні такого гарного свята, зусиллями працівників галузі культури, в об’єднаній територіальній громаді Мурафської сільської ради відбулись заходи.
        Так 03 березня о 15.00 у Мурафському сільському будинку культури  проведено святковий  концерт «Жінка - весна». Для наших прекрасних жінок, мам, бабусь, сестричок свої концертні номери подарували вокальні ансамблі, окремі солісти та виконавці, які безупинно вітали жінок українськими піснями. Концертна програма була насичена різноманітними жартівливими інсценізаціями.  

       Цього ж дня о 16.00 в Клекотинському сільському будинку культури   учасники художньої самодіяльності своє мистецтво дарували місцевим мешканцям.  Були підготовлені чудові святкові програми.

        На цих заходах був присутній  сільський голова Партека Сергій Васильович. Він привітав представниць чудової половини людства – жінок зі святом, переглянув концертні програми, поспілкувався з жителями нашої громади.

        Репертуари проведених концертів підібрали відомі усім, тому під час виконання пісень присутні підспівували, що  створило теплу та веселу атмосферу в залі під час проходження заходів. Дитячі хореографічні колективи «Megadance» (художній керівник О.М. Гандзюк) дарували глядачам нові запальні  танці на обох концертах.

     Відрадно й те, що в Клекотинському сільському будинку культури  відбулась прем’єра музичних творчих добірок вокально-інструментального гурту «Чорне і біле», зі складу працівників Шаргородського, Клекотинського будинків культури і звичайнісіньких аматорів сцени, які своєю музикою подарували глядачам незабутні враження та емоції.

 Любі, дорогі представниці прекрасної статі, щастя вам, ніжності, кохання, усім Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, радості, благополуччя і довголіття.  Зі святом Вас, дорогі жінки!

Автор Надія Рошак! 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь