Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Турнір пам’яті В.М. Коломійця

Дата: 01.04.2019 15:52
Кількість переглядів: 1553

         Футбол - це гра улюблена мільйонами, це своєрідна мова, що зв'язує людей у всьому світі! Деякі люди вважають, що футбол - справа життя і смерті.   

       Людина, одного разу віддавши серце футболу, буде вірна цій грі до кінця життя! Саме такою людиною був В.М. Коломієць, тому щорічно в останню неділю березня,  вже п’ятий  рік підряд, в пам'ять про талановитого тренера, вчителя фізкультури та людини, яка внесла великий внесок у розвиток футболу та спорту на території села, проводяться турніри з футболу.

     Засновниками даного заходу  стали його вихованці: Пльонсак О., Крупко О., Святий О., а організаційні питання беруть на себе Мурафська сільська рада, ПП «ЗЕТО» та депутат обласної ради Копера Д.В.,  які навіть після смерті тренера  продовжують  справу визначної людини в галузі фізичної культури  громади. Адже усі розуміють, що здоров’я людини – найважливіше, бо у здоровому тілі – здоровий дух.

       Тому 31 березня 2019 року на стадіоні с. Мурафа відбувся турнір з футболу пам’яті В.М. Коломійця. За перемогу в даному турнірі змагались 4 команди. В цих змаганнях І місце виборола футбольна  команда  ФК «Юхимівка», ІІ місце посіла команда «Промінь» с. Перепільчинці, ІІІ місце дісталось команді «Юність»с. Мурафа, а ІV місце одержала команда «ДЮСШ – Клекотина».

           Відрадно й те, що мешканці громади не залишились байдужими до цього заходу, а прийшли на стадіон, аби підтримати футболістів і підняти спортивний настрій гравців.

         Але головне не перемога, а участь, і пам'ять про людину та її вклад в розвиток спорту, яка ще довго буде залишатись в пам'яті жителів громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь