Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Участь у IV Міжнародному фестивалі-конкурсі інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтва та театрів мод «Фантастичні мрії»

Дата: 13.05.2019 15:06
Кількість переглядів: 718

Щире бажання працівників галузі культури нашої громади показати свою кропітку роботу та сприяти подальшому розвитку творчого потенціалу юних обдарувань,  розкрити індивідуальність і талант кожного, з часом дає свої плоди, тому і цього разу повернулись із нагородами.

       Адже  11 - 12 травня  у Вінницькому міському Палаці мистецтв «Зоря», за підтримки Департаменту культури Вінницької міської ради, Національної Всеукраїнської музичної спілки, Всеукраїнської спілки сучасної та естрадної хореографії та творчого проекту "Тріумф-fest", відбувся IV Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтва  та театрів мод  «Фантастичні мрії», в якому брали участь вихованці з трьох сіл нашої громади, які займаються хореографією у танцювальному колективі «Megadance» Клекотинського сільського будинку культури (керівник Олеся Миколаївна Гандзюк) та солістка Мурафського сільського будинку культури Кучер Вікторія (керівник Галина Вікторівна Ковалишена).

         Змішана категорія танцювального колективу «Megadance», виконуючи вільну танцювальну композицію,  вибороли диплом лауреата І ступеня та сертифікат на 1000 євро знижки на поїздку в дитячий  творчий табір «Вместе» Болгарія м. Кітен.

          ІІ молодша категорія танцювального колективу «Megadance», виконуючи розважальну сценічну хореографію, здобули диплом лауреата ІІ ступеня та сертифікат на 500 євро знижки на поїздку в дитячий  творчий табір «Вместе» Болгарія м. Кітен.

          Солістка Мурафського сільського будинку культури Кучер Вікторія, виконуючи естрадну пісню, отримала диплом лауреата І ступеня, медаль та м’яку іграшку.

           Усі учасники даного фестивалю-конкурсу здобули значний досвід від участі у заході, зарядились позитивними емоціями та отримали масу задоволень від побаченого дійства.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь