Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Святковий концерт до Дня матері!

Дата: 13.05.2019 16:38
Кількість переглядів: 517

У травні, коли прокидається природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері. Зі звуку сльозинки народжується на світ святе слово “мама”, яке вимовляє дитина.

До Дня матері у Довжанському будинку культури відбувся святковий концерт. Він став справжнім творчим подарунком для гостей, адже зі сцени лунали найтепліші слова та вітання  найдорожчим  кожній людині – мамам та бабусям.   Виставка тематичних дитячих малюнків та виробів, спеціально підібраний репертуар та найголовніше – уже усім знайомі маленькі таланти села зробили свято дуже атмосферним та по-домашньому теплим.

У цей святковий вечір, матір-неньку  найщирішими словами і талановитими художніми номерами вітали вихованці Довжанської СЗШ І-ІІІ ступенів.

Програма виступів колективів складалась з трьох блоків: класичного народного та сучасного.

Згадавши у своїх виступах ніжні мамині руки, її клопітку щоденну працю, ласку та тепло, малеча не могла не викликати радісних сліз у матерів. У цей день, матусі щиро раділи за своїх діток, адже вони так самовіддано та чуйно готувались кожен вітати найріднішу особу на землі.

Дітвора намагалась донести присутнім в залі, що "День матері" для них це —справді свято любові і пошани, донести взаємну любов дітей та матерів. У цілому світі мірою гідності людини вважається її подяка матері за життя, за всі її старання, виховання і самопожертву. Всі ми з дитинства і до останніх своїх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє і пробачить.

По закінченні свята, з привітанням та побажанням до всіх матерів звернувся сільський голова Сергій Васильович Партека, побажавши усім матерям здоров’я, благополуччя та миру, а також подякував організаторам святкового концерту: директору Валентині Анатоліївні Моркот,  учителям та учням Довжанської СЗШ І-ІІІ ступенів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь