Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Святковий концерт до Дня матері!

Дата: 13.05.2019 16:38
Кількість переглядів: 505

У травні, коли прокидається природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері. Зі звуку сльозинки народжується на світ святе слово “мама”, яке вимовляє дитина.

До Дня матері у Довжанському будинку культури відбувся святковий концерт. Він став справжнім творчим подарунком для гостей, адже зі сцени лунали найтепліші слова та вітання  найдорожчим  кожній людині – мамам та бабусям.   Виставка тематичних дитячих малюнків та виробів, спеціально підібраний репертуар та найголовніше – уже усім знайомі маленькі таланти села зробили свято дуже атмосферним та по-домашньому теплим.

У цей святковий вечір, матір-неньку  найщирішими словами і талановитими художніми номерами вітали вихованці Довжанської СЗШ І-ІІІ ступенів.

Програма виступів колективів складалась з трьох блоків: класичного народного та сучасного.

Згадавши у своїх виступах ніжні мамині руки, її клопітку щоденну працю, ласку та тепло, малеча не могла не викликати радісних сліз у матерів. У цей день, матусі щиро раділи за своїх діток, адже вони так самовіддано та чуйно готувались кожен вітати найріднішу особу на землі.

Дітвора намагалась донести присутнім в залі, що "День матері" для них це —справді свято любові і пошани, донести взаємну любов дітей та матерів. У цілому світі мірою гідності людини вважається її подяка матері за життя, за всі її старання, виховання і самопожертву. Всі ми з дитинства і до останніх своїх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє і пробачить.

По закінченні свята, з привітанням та побажанням до всіх матерів звернувся сільський голова Сергій Васильович Партека, побажавши усім матерям здоров’я, благополуччя та миру, а також подякував організаторам святкового концерту: директору Валентині Анатоліївні Моркот,  учителям та учням Довжанської СЗШ І-ІІІ ступенів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь