Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Відкриті обласні змагання з дзюдо

Дата: 14.05.2019 15:30
Кількість переглядів: 547

      12 травня 2019 року в приміщенні Мурафської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  відбулись відкриті обласні змагання з дзюдо серед юнаків і дівчат 2008-2009 р.н., 2012-2013 р.н., та ІІІ тур дитячої ліги з дзюдо серед юнаків і дівчат 2010-2011 р.н., за підтримки Лариси Білозір, депутата обласної ради, голови громадської організації «Життя та розвиток громад», керівництва КЗ ВОК ДЮСШ та Федерації дзюдо Вінницької області.

       Участь у змаганнях взяло більше сотні спортсменів з Вінниці, Іллінців, Мурованих - Курилівців, Жмеринки, Ямполя, Мурафської громади, с. Михайлівки Шаргородського району та з Шаргорода, які змагались за лідерство у своїх категоріях.

       Відкриття обласних змагань розпочалось вчасно, спортсменів привітали  організатори даного заходу, також не обминули своєю увагою учасники танцювального колективу «Megadence” Клекотинського будинку культури (керівник О.М. Гандзюк), аби підняти настрій і спортивний дух дзюдоїстів Вінниччини.

      Відкрита першість КЗ ВОК ДЮСШ з дзюдо серед юнаків і дівчат пройшла на території об’єднаної територіальної громади Мурафської сільської ради завдяки зусиллям голови ГО «Дзюдо фенікс» Василя Коломійця, Леоніда Гладиша, Миколи Копитчука та спортсменів.

      Хочеться відзначити кропітку роботу тренера ГО "Дзюдо-Фенікс" В.В. Коломійця за надану можливість юним дзюдоїстам нашої громади займатися мистецтвом боротьби та подякувати за ті зусилля, які він  спрямовує на розвиток цього виду спорту в громаді, адже за результатами змагань його вихованці серед лідерів. Адже у цих змаганнях Байдацький Богдан, Ковальський Станіслав, Кравінська Анастасія вибороли  І місце; ІІ місце здобули: Бернадський Артем, Гриник Назар, Кравінський Костянтин, Куцолапський Костянтин, Рошак Інна; а ІІІ місце посіли: Гладиш Богдана, Гладиш Тарас, Дрозда Дмитро, Копайгородський Михайло,Мазур Олександр, Медончак Мілана, Партека Ярослав, Просянюк Олексій, Турчак Олег та Шклярчук Микола.

      Ми пишаємося тим, що змагання такого рівня проводяться в нашій громаді і наші діти беруть в них участь, адже всім відома цитата Едварда Стенлі «Тим, хто не може знайти час для тренувань, доведеться шукати час для того, щоб хворіти!». А якщо наші діти будуть займатися спортом, то саме в нас зростатиме здорове молоде покоління.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь