Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Святковий концерт «У родинному колі» приурочений Міжнародному дню сім'ї

Дата: 22.05.2019 16:17
Кількість переглядів: 387

      Сім'я у нашій громаді завжди була, є і буде духовною і матеріальною основою людської цивілізації, перлиною кожного жителя, яка продукує, засвоює і трансформує в майбутні покоління найвищі гуманні, етичні цінності. Щаслива людина, котра має родину та здатна відчувати любов. Адже вона щодня потопає в обіймах турботливої дружини, чоловіка, усміхненої малечі, а в її оселі панують мир і затишок. Протягом століть сім’я для українців залишалася чи не найбільшим бажаним скарбом, а ще — справжньою школою життя на шляху до Бога.

      Тому напередодні в Мурафському сільському будинку культури було проведено творчий звіт перед населенням. Відбувся святковий концерт«У родинному колі» приурочений Міжнародному дню сім'ї.

         На початку заходу всіх учасинків та гостей привітала Надія Рошак, спеціаліст з питань культури та спорту, зазаначивши, що звіти перед населенням є добрим стимулом до роботи, адже вони стимуюють до підняття високого рівня професійності.

      Активними учасниками свята були солісти  Любов Каменяр, Роксолана Побережник, Андрій Греськов, Вікторія Кучер, Юлія Зварич, Ольга Антонюк, родинне тріо сім'ї  Роздоби та жіночий квартет «Калина», які не залишили нікого байдужими до української пісні. Запальними танцями радували вихованці танцювального  колективу “Мега  Денс” (керівник Олеся Ганзюк). Гарний настрій ведучих Богдана Ковальського та Альони Столярчук створили чудову атмосферу на родинному святі, а завдяки майстерному читанні гуморесок П. Глазового  Романом Камінським, посмішки глядачів ще довго не стихали.

      У фойє будинку культури, в стінах якого відбувався творчий звіт, була організована виставка робіт майстрів та аматорів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва,  це і вишивки майстрині села Майської Поліни, і декупажні вироби гуртка «Умілі руки»( керівник Каменяр Л.С), і книжкові виставки, відповідно до тематики, для того, щоб зацікавити жителів громади до читання книг.    

      Усіх учасників творчо­го звіту вітали Сергій Партека, голова Мурафської сільської ради, Тетяна Янчурська, начальник Шаргородського відділу культури і туризму  та Інна Садова, художній керівник Шаргородського РБК. Вони відзначили розмаїття творчих талантів ді­тей, подякували їм та їхнім ху­дожнім керівникам за бажання творити прекрасне. Адже їхня творчість дає вагомі резуль­тати, тому що багато учасників кон­церту брали участь та зай­мали призові місця на обласних твор­чих конкурсах і фестивалях. Також відзначили кропітку роботу директора Мурафського сільського будинку культури та завідуючої Мурафської сільської публічної бібліотеки за організоване свято і виставку.

         В цей весняний, сонячний день жителі села змогли  доторкнутися до надбань культурної спадщини та відпочити від повсякденних справ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь