A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Обласний форум для людей старшого віку «55+»

Дата: 30.05.2019 14:28
Кількість переглядів: 355

З метою організації та проведення різних форм відпочинку та дозвілля під відкритим небом для людей похилого віку 28-29 травня 2019 року Департамент соціальної та молодіжної політики  облдержадміністрації організував другий Обласний форум для людей старшого віку «55+».      Проведення форуму відбулося   у Профільному позашкільному навчально – оздоровчому дитячому закладі (ППНОДЗ) «Казкова долина» Літинського району. Участь у форумі взяли 200 сеньйор та сеньйорів з усієї області, в тому числі  і  Мурафської ОТГ (Фурер Поліна Йосипівна та Куцолабська Галина Адамівна) Після змагань учасники форуму мали змогу  взяти участь в різноманітних майстер-класах, скуштувати запашної ухи та смачного шашлика, ліпити вареники з різними начинками і ними пригощати інших, дивитись кіно під відкритим небом і навіть танцювати.

     На завершення форуму з вітальним словом виступила Наталія Заболотна – директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, яка подякувала усім керівникам територіальних центрів та учасникам за їх активність та вручила грамоти за активну участь.

І пообіцяла що на наступному форумі вона буде разом із ними, на закінчення своєї промови зазначила: «Назвичайно приємно що ми рухаємось у цьому напрямку і зробимо усе можливе щоб люди старшого віку почували себе комфортно, почували себе спокійно і щоб сприймали свій вік не як вирок, а як нові можливості для своєї реалізації».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь