A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Творчий звіт перед населенням Довжанського СБК «Сім’я і родина – це наша Україна», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей

Дата: 10.06.2019 16:13
Кількість переглядів: 726

           Діти – це майбутнє будь-якої нації, будь-якої держави та громади, адже саме з них починається усе на світі. Ні для кого не таємниця, що найбільше неймовірно обдарованих дітей лише в Україні. Українські дітки вже неодноразово доводили, що талановиті діти – талановиті у всьому, але найталановитіші - зростають у нашій громаді!!! 

           Сім’я, родина, діточки – ці одвічні слова вже не один рік згуртовують українців і збирають в одному просторому залі на концертах, святах і фестивалях. Саме тому 2 червня 2019 року в Довжанському СБК об’єднаної територіальної громади Мурафської сільської ради відбувся творчий звіт перед населенням на тему «Сім’я і родина – це наша Україна», в якому брали  участь солісти Сергій Пахольчак, Олена Охремчук, Анна Партека та Марічка Гуцол також зачаровували своїм співом дует дівчаток Анни Партеки та  Марічки Гуцол. Нікого не залишило байдужим художнє читання Дар’ї Бацалай та хореографічні композиції наймолодших учасників, вихованців Довжанського ЗДО з танцювального  колективу “Сонечко” (керівники Марина Побережник та Вікторія Сендик).

        На святі були також присутні сільський голова С. Партека і спеціаліст з питань культури та спорту відділу освіти та гуманітарної політики  Мурафської сільської ради Н. Рошак, які подякували директору Довжанського СБК та усім учасникам за пережиті емоції від побаченого дійства.

    В цей літній, сонячний день жителі села змогли зарядитись позитивною атмосферою та відпочити від повсякденних справ.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь