A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Поїздка переможців вікторини на KidsOperafestTulchyn

Дата: 10.06.2019 16:29
Кількість переглядів: 334

       Завдяки активності дітей нашої громади і бажанню долучитись до високого мистецтва, до прекрасного, чогось нового і незвіданого, 5 червня 2019р відбулась безкоштовна поїздка до м.Тульчин на KidsOperafestTulchyn, для перегляду мюзиклу «Пригоди Гекельберрі Фіна».

     Адже з 20 квітня по 15 травня 2019 року наші діти пройшли ініційоваційну вікторину та виграли запрошення на даний фестиваль. Вони заповнили електронну форму на сайті  і надали відповідь на 6 простих питань, котру розробила ГО «Життя та розвиток громад, яку очолює Лариса Білозір.

      Масштабна сцена, якісний звук, світло та екрани. Дійство на сцені було видно з будь-якої точки величезної території фестивалю. І навіть примхи погоди не завадили нам насолодитися відкриттям найочікуванішою подією літа на Вінниччині.

     Вражень вистачило на довго... Поїздка -  чудова. Діти задоволені, веселі, а найголовніше -  щасливі від того, що відбувалось на площі біля палацу Потоцьких. А ще привезли сувеніри та всякі смаколики. Хочеться  подякувати всім людям, які доклали максимум зусиль за надзвичайне свято, за організацію, яка була на високому рівні. Адже усі, кому пощастило побувати і відчути той настрій фестивалю, побачити вражаючий рівень гри акторів, вокалістів на сцені та неймовірної гри оркестру, надовго залишиться в пам'яті та серцях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь