A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Захід «Курити вже немодно» та ознайомча екскурсія у стінах Клекотинської публічної сільської бібліотеки Мурафської сільської ради

Дата: 10.06.2019 16:43
Кількість переглядів: 420

Проблема куріння - одна з основних проблем людства. На сьогодні курців стає все більше і більше. Вони отруюють себе з середини, а також впливають на оточення. Річ у тім, що стояти поруч з курцем та вдихати пари сигарет - не менш шкідливо, ніж палити самому.

    Зараз в багатьох країнах випроводжують акції проти паління, що дозволяє зменшити кількість курців та зробити впевнений крок до здорового життя. Тому 31 травня відзначають Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням. До цього дня  працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» спільно з завідуючою Клекотинської  публічної сільської бібліотеки Мурафської сільської ради провели для діток, які відвідують пришкільні мовні табори, захід на тему: «Курити вже немодно» та ознайомчу екскурсію.

    Мета заходу – формування  у дітей  якостей сильної особистості, здатності протистояти тютюновій індустрії та виховування  бережливого  ставлення до свого здоров’я.

     Під час заходу дітей  ознайомили  із згубним впливом тютюнопаління на організм людини, вони приймали участь у різних вправах (вправа «Модель здоров’я», вправа «Які бувають звички» вправа «Визначення продуктивності роботи легенів»), переглядали відео «Історія виникнення тютюну», а на завершення заходу дивилися мультфільм про таємницю їдкого диму.

     Надіємось, що після такого заходу курців серед молоді поменшає, а свій вільний час підлітки проводитимуть у стінах бібліотек, де їх привітно зустрічатимуть працівники бібліотечних установ нашої громади.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь