Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Громади Вінниччини подали на обласний конкурс проектів на 250 млн. грн.

Дата: 26.06.2019 14:58
Кількість переглядів: 312

На Вінниччині завершився 16 обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад. На конкурс було подано 749 проектів, повідомили у прес-службі обласної ради.

– У 2019 році кількість поданих громадами проектів збільшилась удвічі. Лише 13 проектів не набрали прохідних 60 балів (у 2017-му таких проектів було 100). Середній бал усіх проектів склав 84,46, а у багатьох проект-переможець набрав 90-98 балів зі 100. Це свідчить про те, що якість поданих проектів підвищується, залучається більше позабюджетних коштів та коштів інших бюджетів, - прокоментував голова облради Анатолій Олійник.

Цьогорічна  потреба у заявлених коштах з фонду конкурсу складає понад 84 млн, а фактично виділено 20 млн грн. Сукупний бюджет проектів цього року сягнув 256 млн грн, з яких 103 млн – це власні кошти подавачів (минулого року було 46 млн грн), і 68 млн грн – це кошти партнерів (минулого року – 29 млн грн).

Проекти подали усі 27 районів області, чотири міста обласного значення та усі 37 об’єднаних територіальних громад області. Найбільше проектів подали Шаргородський район – 48, Бершадський – 46, Крижопільський – 42.

Також у комісії повідомили, що є пропозиції про збільшення фонду конкурсу на 10 млн грн. Їх розглянуть на черговій сесії обласної ради у червні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь