Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Громади Вінниччини подали на обласний конкурс проектів на 250 млн. грн.

Дата: 26.06.2019 14:58
Кількість переглядів: 304

На Вінниччині завершився 16 обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад. На конкурс було подано 749 проектів, повідомили у прес-службі обласної ради.

– У 2019 році кількість поданих громадами проектів збільшилась удвічі. Лише 13 проектів не набрали прохідних 60 балів (у 2017-му таких проектів було 100). Середній бал усіх проектів склав 84,46, а у багатьох проект-переможець набрав 90-98 балів зі 100. Це свідчить про те, що якість поданих проектів підвищується, залучається більше позабюджетних коштів та коштів інших бюджетів, - прокоментував голова облради Анатолій Олійник.

Цьогорічна  потреба у заявлених коштах з фонду конкурсу складає понад 84 млн, а фактично виділено 20 млн грн. Сукупний бюджет проектів цього року сягнув 256 млн грн, з яких 103 млн – це власні кошти подавачів (минулого року було 46 млн грн), і 68 млн грн – це кошти партнерів (минулого року – 29 млн грн).

Проекти подали усі 27 районів області, чотири міста обласного значення та усі 37 об’єднаних територіальних громад області. Найбільше проектів подали Шаргородський район – 48, Бершадський – 46, Крижопільський – 42.

Також у комісії повідомили, що є пропозиції про збільшення фонду конкурсу на 10 млн грн. Їх розглянуть на черговій сесії обласної ради у червні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь