Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

У ваших руках культурне життя громади!

Дата: 09.07.2019 11:17
Кількість переглядів: 327

 Фактична децентралізація в галузі культури триває вже понад 20 років. За цей час, шляхом розробки та впровадження мінімального набору культурних послуг, напрацьовувалися варіанти та моделі надання культурних послуг з урахуванням територіально-адміністративних, соціально-економічних та інших особливостей розвитку громад.

    Тому у 2019 році, за сприянням Міністерства культури України, проводиться опитування громадської думки щодо бачення населенням сутності культури та культурного середовища свого місця проживання, розуміння населенням власних культурних прав, щодо вивчення побажань населення щодо змісту мінімального стандарту забезпечення громадян культурними послугами.     

     Результати досліджень будуть використані під час розробки законопроектів про внесення змін до законів України «Про культуру», «Про місцеве самоврядування в Україні» та проекту постанови Кабінету Міністрів України щодо затвердження мінімальних стандартів забезпечення громадян культурними послугами.

   Відділ освіти та гуманітарної політики Мурафської сільської ради закликає усіх небайдужих до культурного життя нашої громади пройти опитування, заповнивши онлайн анкету серед населення до 22 липня  2019 року, за посиланням:  https://bit.ly/2XMIKEd

     Адже ми хочемо, аби послуги, які надаються в сфері культури нашої громади, були дійсно якісними та конкурентними, щоб замість утримання застарілої інфраструктури громади, отримувати насолоду, вигоду та додатковий виграш від якісної та різнобарвної культури.


Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь