A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

        Прекрасна традиція збиратися на толоку і гуртом наводити лад у селі —  успішно продовжується.

Дата: 23.07.2019 10:26
Кількість переглядів: 346

    19 липня 2019 року, за ініціативи секретаря сільської ради М.В. Курманської, відбувся суботник із благоустрою території, в якому взяв участь увесь колектив Мурафської сільської ради.

      Взявши увесь необхідний інвентар  всі дружно, з неабияким ентузіазмом, взялись за  роботу. Всі працювали активно і жваво, за декілька годин навели чистоту і порядок.

     Було впорядковано квіткові клумби, скосили та згорнули бур’яни, замели сходи, позбирали сміття біля Меморіального комплексу загибелі воїнів Другої світової війни с. Мурафа та прилеглу  територію приміщення Мурафської сільської ради. Літній вітер і тепло сприяли позитивному настрою учасників суботника, адже сил не шкодував ніхто.

     От тільки хотілося, щоб ця чистота протрималась якомога довше. А то часто так виходить, що одні виходять на суботник і прибирають, а інші наступного дня смітять.

    Очевидно, що основна проблема засміченості навколишнього середовища нашої громади криється в недбалім та безкультурнім відношенні суспільства до екології в цілому. Тому перспективою вирішення цього вкрай актуального питання є привернення загальної уваги людей до екологічної проблеми. 

      Безперечно, хотілося аби кожен житель підтримав цю ініціативу і доклав хоча б мінімум власних зусиль, щоб територія нашої громади стала набагато чистішою і охайнішою! Адже упорядковування та приведення до належного естетичного стану території  в нашої громади та довкілля – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок громадськості. Давайте долучатися до заходів благоустрою  не лише під час проведення подібних акцій. А головне, дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь