Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Відзначення Дня Незалежності України в громаді

Дата: 30.08.2019 22:02
Кількість переглядів: 480

Щорічно 24 серпня український народ відзначає своє головне державне свято – День незалежності України, день народження нашої держави, яка з’явилась  на політичній карті світу вільною і самостійною державою і стала однією з визначних подій всесвітньої історії Другої половини ХХ-го століття, завдяки прагненню нашого народу бути господарем у власному домі. У цей день 1991 року Верховна Рада (Парламент) тодішньої Української Радянської Соціалістичної Республіки ухвалила Акт проголошення незалежності України, у результаті чого постала сучасна Українська держава.  Дата проголошення незалежності України стало поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

    Тому до цього свята старанно готувалися працівники галузі культури нашої громади, готуючи концерти та виставки.

    Були провели заходи  в Довжанському СБК та  Клекотинському СБК.

     В Довжанському СБК підготували свято «Горнусь до тебе, Україно», в якому брало участь багато талановитих зірочок нашої громади, а саме:  солісти Дерев’янко Маріана, Гуцол Марічка, Анна Партека, дует  Вікторії Димченко і Діани Моркот, звучало художнє читання Бацалай Дарини та Гуцол Ксенії. Також завдяки учасникам гумористичних сценок «Послання Путіну» та «Десь далеко в нашому селі» у виконанні Богдана і Віталія Байталюків, Сніжани Неминок, Буги Анни,Олександри Молнар, Анастасії Барановської та Ксенії Гуцол посмішки глядачів ще довго не зникали з їх облич. Незрівнянними ведучими на святі були Анна Перешивана та Уляна Купчак.

Фото без опису

 

   В Клекотинському СБК підготували захід «Квітуй Україно, ти – вільна держава!», в якому брали участь солісти , а саме:Анастасія Заграй, Софія Крупляк, Валерій Бернацький, Резнік Анна, Марина Оріховська, Маргарита Пахольчак та чоловічий народний ансамбль «Явір». Гарний настрій ведучої Вероніки Хмельовської передався усім глядачам цього заходу.

       Сучасними запальними танцями на обох заходах порадували гостей  учасники танцювального  колективу “Мега  Денс”  (керівник Олеся Ганзюк).

      Артисти нашої громади зуміли створили атмосферу урочистості, усіх глядачів переповнювало почуття гордості за свою державу, що в ній проживає така велика кількість талантів. І навіть у настільки нелегкий період економічного спаду артисти, завдяки працьовитості, цілеспрямованості, талановитості та артистичності, вносять гідний внесок в розвиток культури нашої громади. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь