Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

«Дай Бог, щоб Книга пам’яті не поповнилася більше жодним прізвищем»

Дата: 03.09.2019 12:02
Кількість переглядів: 395

  Уже п’ятий рік Україна переживає непоправні втрати — людські. В різних куточках країни продовжують прощатися з військовими, які загинули в боях  на сході країни. Кількість загиблих героїв — військових, бійців Нацгвардії та прикордонників — уже вимірюється тисячами, в яких різні долі, але які об’єднані в одну єдину фронтову долю бійців і волонтерів АТО,  тому що найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна цілісність та недоторканість.

      Тому, відповідно до указу президента України Володимира Зеленського, встановлено, що 29 серпня – День вшанування пам’яті захисників України, які загинули, захищаючи кордони  від країни агресора.

       На превеликий жаль і нашій громаді є кого оплакувати та пам’ятати, адже ми втратили своїх найкращих синів -  юних, молодих, завзятих, незламних, які поклали власні життя за  наш мир і спокій. Це – В’ячеслав Чернецький, Станіслав Ліневський та Генадій Хитрик. Тому цього дня, в актовій залі Мурафської СЗШ І-ІІІ ступенів, відбувся вечір-пам’яті наших загиблих воїнів-односельчан, які згасли як зорі, але назавжди залишились у наших серцях. Даний захід зібрав в одному місці рідних, бійців АТО та адміністрацію органів місцевого самоврядування. Ми щиро вітали тих, хто залишились живими і прийшли пом’янути своїх однополчан.

       Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих,  дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

     Щиро бажаємо нашим захисникам повертатися живими.

     Вшановуймо загиблих та пам’ятаймо про живих.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь