A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Участь в обласних заходах з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту

Дата: 16.09.2019 15:50
Кількість переглядів: 291

Напередодні, 12 вересня 2019 року, в залі засідань готелю «Франція» відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення в області Дня фізичної культури і спорту, який традиційно відзначається в Україні у другу суботу вересня.

     В урочистостях взяли участь: голова облдержадміністрації Валерій Коровій, заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Чернявський, заслужені тренери та кращі спортсмени області, представники інститутів громадянського суспільства та засобів масової інформації області, а також запрошені і гості.

       Розпочалось святкування із  демонстрації архівних відеозаписів про найвищі здобутки спортсменів Вінниччини та фільму про спортивні досягнення у 2019 році. Також у вітальному слові до учасників заходу звернувся  голова  Вінницької ОДА Валерій Коровій, який привітав запрошених із професійним святом і побажав  нових трудових та творчих здобутків, спортивних перемог, незламної віри у велике майбутнє українського спорту. Після чого перейшли до церемонії нагородження усіх, хто популяризує спортивний рух і здоровий спосіб життя серед дітей та дорослих, які своїм прикладом демонструють, що фізична культура і спорт є ознакою краси, духовного здоров’я та самовдосконалення людини, а також розкривають можливості досягати висот і утверджувати престиж рідного міста, громади, області та країни в цілому

      На даному заході була присутня представниця нашої громади, Н.П. Рошак - спеціаліст по культурі і спорту відділу освіти та гуманітарної політики. З нагоди свята керівники області нагородили Надію Рошак почесною грамотою управління фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації за сумлінну працю, особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі фізичної культури та спорту на Вінниччині.

       Ми впевнені, що фізична культура і спорт буде міцним підґрунтям та вагомою запорукою популяризації спортивного руху в громаді, для міцного здоров'я молодого покоління. Надіємось  і надалі ефективно виконувати важливі для нашого краю і держави функції, які сприяють гармонійному розвитку особистості, зміцненню здоров'я населення, утвердженню престижу громади на обласних та всеукраїнських рівнях!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь