Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Святковий концерт до Дня вчителя!

Дата: 07.10.2019 11:56
Кількість переглядів: 320

Професійне свято всіх працівників сфери освіти відзначається ще з 1965 року. В Україні День вчителя, згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року, відзначається в першу неділю жовтня.

Цей день покликаний привернути увагу до становища вчителів у суспільстві, їх ролі в освіті та розвитку. Адже вчителі– це не тільки люди, які викладають науки, вчителі — це наставники молодого покоління, які готують їх до дорослого життя. Понад 100 держав у світі відзначають День вчителя!

      Тому 4 жовтня 2019 року відбулося таке свято і в Мурафській об’єднаній територіальній громаді. Сцена Мурафського сільського будинку культури зібрала всі  колективи загальноосвітніх навчальних закладів нашої громади  та закладів дошкільної освіти, а учні, вихованці та працівники культури нашої громади підготували чудові концертні номери. 

Фото без опису

   Сільський  голова, Сергій Партека,  подякував вчителям за працю, вірність обраній справі і побажав міцного здоров’я, щирої радості, благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та миру. 

Фото без опису

 Тетяна Швець , начальник відділу освіти Мурафської сільської  ради подякувала колегам за їх щоденну копітку працю, за те, що простилають стежку новому поколінню від дитинства до дорослого життя та вручила  працівникам освітньої сфери Почесні грамоти.

Фото без опису

На розсуд глядачів були представлені різнохарактерні концертні номери – це і пісні, і танці, і літературно-музичні композиції.

   В цей осінній, сонячний день колективи загальноосвітніх навчальних закладів та закладів дошкільної освіти нашої громади змогли  доторкнутися до надбань культурної спадщини та відпочити від повсякденних справ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь