A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Святковий концерт «Ми за мир на Україні і у всьому світі» приурочений Міжнародному дню миру

Дата: 08.10.2019 15:51
Кількість переглядів: 341

         Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля,  мир – це повсякденна реальність. Тому безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися, особливо для тих, хто увесь час жив у світі благополуччя, їм важко оцінити ту величезну роль цього дня.  Однак для  багатьох людей в сучасному світі, які проживають там, де розриваються снаряди під вікнами  будинків,  цей дар – не більше, ніж казкова мрія. Адже основна мета цього свята -привернути увагу до проблеми миру на Землі.

      Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре наша громада  висловлює гучно зі сцени.

 Тому, напередодні,  в Клекотинському сільському будинку культури, було проведено творчий звіт перед населенням, приурочений Міжнародному дню миру. Відбувся святковий концерт «Ми за мир на Україні і у всьому світі»,в якому брали участь солісти Софія та Оксана Крупляк, Марина та Діана Оріховські, Любов Стаховська, Маргарита Пахольчак, Ольга Боднажевська,  Анна-Марія Білоус  та тріо дівчаток «Дзвіночки». Сучасними запальними танцями порадували гостей  учасники 4-х груп танцювального  колективу “Мега  Денс” (керівник Олеся Ганзюк). Нікого не залишила байдужими продемонстрована літературно-музична композиція «Любіть  Україну», яку  з особливою шаною виконали читці  драматичного колективу (Керівник Наталя Рошак),  яка привернула увагу глядачів до проблеми територіальної цілісності та миру на нашій Україні. Незрівнянними ведучими на святі були Олеся Мазур та Богдан Ковальський.

      У фойє будинку культури, в стінах якого відбувався творчий звіт, було організовано виставку декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, а також книжкову виставку, відповідно до тематики, для того, щоб зацікавити жителів громади до читання книг.   

      Усіх учасників творчо­го звіту вітали Олексій Шпак, староста с. Клекотина  та Надія Рошак, спеціаліст з питань культури та спорту Мурафської сільської ради, які відзначили розмаїття творчих талантів ді­тей, подякували їм та їхнім ху­дожнім керівникам за бажання творити прекрасне. Адже їхня творчість дає вагомі резуль­тати, тому що багато учасників кон­церту брали участь та зай­мали призові місця на обласних твор­чих конкурсах і фестивалях. Також відзначили кропітку роботу працівників Клекотинського сільського будинку культури та завідуючої Клекотинської сільської публічної бібліотеки за організоване свято і виставку.

         В цей осінній, прохолодний вечір  жителі села змогли доторкнутися до надбань культурної спадщини, зарядитись позитивною атмосферою та відпочити від повсякденних справ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь