A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

Дата: 15.10.2019 16:45
Кількість переглядів: 391

14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Цього дня ми з вдячністю і вірою приймаємо заступництво і клопотання за нас перед Богом Пресвятої Діви Марії, згадуємо історичні події давнини і молимось за мирне небо сучасності.

Саме на свято Покрови Пречистої Богородиці, Україна вшановує тих, хто ціною власного життя оберігає наше мирне сьогодення і наше щасливе майбутнє.

З нагоди прийдешнього свята, в Мурафському Будинку культури відбувся урочистий концерт, на якому були присутні керівництво Мурафської ОТГ, учасники бойових дій на Сході України, матері та дружини військовослужбовці та мешканці громади.

Із вітальним словом виступив Мурафський  сільський голова С.В.Партека привітавши наших захисників ТА подякував їм за наше мирне небо.  Свої вітання також передала вітальною листівкою  Л.М.Білозір, депутат Верховної ради.

Мир нам дається дуже дорогою ціною: життями найкращих синів і доньок України. Вони не прожили своє життя, не виростили дітей, не доглянули батьків, багато чого не встигли. Та їхній подвиг в ім’я нашого мирного життя – незабутній.

   Усі  присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих земляків під час бойових дій. Також були відправлені делегації для покладань квітів  борцям за волю та незалежність України до меморіальної дошки Чернецькому Вячеславу, Ліневському Станіславу та Хитрику Генадію,а також поклали квіти  на  їх могили.

  Ми вдячні вам, наші захисники, за те, що ми живемо у мирі та спокої!

Усім бійцям, які зараз знаходяться на передовій і тим, хто чекає на їх повернення вдома, – ми бажаємо: ніколи не втрачати надії на перемогу та якнайшвидше повернутися додому!

І сьогодні ми звертаємось за допомогою до високої покровительки українства, ревно просячи про мир, добро і суспільну злагоду на батьківській землі, про гідне і щасливе майбутнє рідного народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням.

На закінчення сільський голова подякував організаторам свята, а саме Ковалишеній Г.В. та Каменяр Л.С.  та усім  учасникам, які вкладають у свої номери частинку душі та тепла. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь