A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Фестиваль "Осіннє мереживо"

Дата: 28.10.2019 21:13
Кількість переглядів: 348

Крім традиційного свята осені, яке проводиться для кожної групи окремо, у Довжанському дитячому садочку вирішили влаштувати особливе свято - Фестиваль «Осіннє мереживо», для усіх діток та їх батьків прямо на подвір’ї закладу. Того теплого осіннього дня батьки не поспішали забирати своїх малят із садочка. Адже на них чекав святковий концерт та осінній ярмарок на подвір’ї садочка. Принесені з дому батьками та вихователями дари осені, різного виду смаколики зроблені власними руками розмістили на столах. Усе це можна було купити, але потім, спочатку була підготовлена святково-розважальна програма. Музичний керівник разом із вихователями заздалегідь розробили спеціальний сценарій і кожна група показувала свої таланти батькам та гостям свята. Тут були і пісні, і танці, хороводи, веселі ігри та конкурси. Та на цьому участь батьків у святі не обмежилася, вони брали участь у конкурсах разом з дітьми, що не може не радувати, адже наші батьки активні, веселі та завзяті. Особливо всіх потішило змагання, на якому батьки та дітки заздалегідь поділившись на дві команди, варили на вогні кашу. Кухарі постаралися на славу, каша вийшли смачнюча і учасники свята залюбки навипередки ласували нею.
Щоправда, переможця визначити так і не вдалося, тому перемогла дружба. Після концерту усі дорослі могли купити якусь смакоту своїй малечі і жодна дитина не пішла зі свята без покупки. І хоч ціни на ярмарку були символічними, виручку вирішили потратити на потреби садочку. Тож свято пройшло не тільки весело, але й з користю.
Даний фестиваль відвідала начальник відділу освіти та гуманітарної політики Мурафської сільської ради Тетяна Анатолівна Швець, вона подякувала за запрошення та була щиро вражена талантами наших діток та завзятістю їх батьків, а також висловила свою подяку директору Довжанського дитячого садочка Марії Семенівні Пльонсак, за організацію даного фестивалю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь