A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Підсумки зонального туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Початкове навчання»

Дата: 13.11.2019 15:42
Кількість переглядів: 816

 12 листопада 2019 року був проведенний  зональний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінації: «Початкове навчання» на базі Шаргородської районної гімназії.

У Конкурсі взяли участь 3 педагоги: Носиківстької СЗШ І-ІІст., Рахнівської – Лісової СЗШ І-ІІІ ст.. та Довжанської СЗШ І-ІІІст.,а саме Копайгородська Юлія Володимирівна.  

Конкурс складався із 4-х випробувань: «Профіль (Автопортрет) конкурсанта»,  «Тестування»«Методичний експромт (практикум)», «Практична робота».

Кожен етап Конкурсу був по-своєму цікавим, творчим, креативним. Проте основне випробування для конкурсантів -  майстер клас у незнайомому класі. Вчитель, Копайгородська Юлія Володимирівна, провела цікавий майстер клас з використанням нестандартних методів навчання, вміло  застосовувала сучасне мультимедійне обладнанняВикористання сучасних освітніх технологій та нових підходів до викладання предметів зацікавило як членів журі, так і учнів, з якими педагог  бачився вперше. 

              Всі конкурсанти та члени журі плідно працювали протягом дня. По завершенню  творчих випробувань голова журі Гуменюк В.А. оголосила переможців та лауреатів  зонального  туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2020».

І ось довгоочікуваний момент: бурхливими аплодисментами привітали, учительку  початкових класів Довжанської СЗШ І-ІІІступенів Копайгородську Юлію Володимирівну за зайняте ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2020» у номінації: «Початкове навчання».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь