Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Участь у Всеукраїнському конкурсі-фестивалі мистецтв «Зірка Карпат»

Дата: 09.12.2019 14:00
Кількість переглядів: 703

Щире бажання хореографічного керівника  нашої громади показати свою кропітку роботу та сприяти подальшому розвитку творчого потенціалу юних обдарувань, аби розкрити індивідуальність і талант кожного, з часом дає свої результати, тому і цього разу наші зірочки танцполу повернулись із нагородами.

       Адже  з 29 листопада по 1 грудня 2019 року в м. Яремче Івано-Франківської області, за підтримки ГО «Діти України», відбувся Всеукраїнський конкурс-фестиваль мистецтв «Зірка Карпат», в якому брали участь вихованці з трьох сіл нашої громади, які займаються хореографією у танцювальному колективі «Megadance» Клекотинського та Довжанського  СБК (керівник Олеся Миколаївна Гандзюк)

         Змішана вікова категорія танцювального колективу «Megadance» Довжанського  СБК, виконуючи танцювальну композицію «Енергія» та середня дитяча вікова категорія танцювального колективу «Megadance» Клекотинського СБК, виконуючи танцювальну композицію «Казкова ніч», вибороли дипломи лауреатів І премії та кубки.

       Також почесною грамотою та медаллю нагородили Олесю Миколаївну Гандзюк, керівника танцювального колективу «Megadance», за плідну діяльність і подвижництво галузі культури і мистецтва.

     Усі учасники даного заходу отримали сертифікат на 440 євро знижки для поїздки в Болгарію, щоб взяти  участь в Міжнародному  фестивалі-конкурсі «Talents of the world» та здобули значний досвід, беручи участь у фестивалі Всеукраїнського рівня, вони зарядились позитивними емоціями і отримали масу задоволень від побаченого дійства.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь