Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Різдвяно-новорічна феєрія Клекотинської СЗШ І-ІІІ ступенів

Дата: 20.12.2019 08:35
Кількість переглядів: 495

     Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. В цей святковий зимовий час настає 19 грудняДень Святого Миколая.

      Свято Миколая – це  одне з найочікуваніших свят для дітей і дорослих, адже насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. І ось вранці уся шкільна родина Клекотинської СЗШ І-ІІІ ступенів потрапила у зимову казку, яку створив колектив школи. Вчителі, які у цьому році атестуються, підготували програму Різдвяно-новорічної феєрії, чим порадували своїх колег, учнів, батьків та гостей школи.

     Діяли тематичні осередки, у які здійснювали екскурсії для учнів та усіх бажаючих. Глядачі даного дійства завітали у «Майстерню Святого Миколая», де учні школи виготовляли сувеніри на різдвяно-новорічну тематику. Потрапили у  колиску народознавства, де гуртківці відтворювали українські обряди, співали народні пісні,танцювали, згадували прислів’я та приказки. Побували у живому зоопарку, де дізнались про цікаві факти з життя звірів, у цьому місці закликали бути добрими, милосердними, піклуватися не лише про оточуючих людей, а й про тварин та птахів. Діяв осередок «Квест манії», де діти змогли активно провести свій час, кожен проявив свої творчі здібності, отримав величезне задоволення від участі в цікавих конкурсах, різноманітних іграх та вікторинах. Потрапили у світ новин, де журналісти місцевого телеканалу, ознайомили усіх із традиціями святкування різдвяно-новорічних свят у різних куточках світу. Побували на інсценізації «Лісової пісні в очікуванні 2020 року», де з головою поринули у світ української літератури. Також згадали народну казочку «Півник і двоє мишенят», під час якої діти зачарували усіх своїм артистизмом та енергійністю. Побачили дружній новорічний поєдинок дзюдоїсток школи.

     Шумно і гамірно було у новорічній світлиці «Зима у гості завітала» біля  вертепу, куди завітав Святий Миколай, покровитель усіх діток, який привітав із святом і вручив солодощі, аби новорічна казка назавжди поселилась у серцях усіх діток та запрошених гостей школи.

     Різдвяно-новорічна феєрія сподобалась не лише дітлахам, а й їх батькам та запрошеним гостям, які завітали на це дійство.

      Це добре і очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям. В День Святого Миколая бажаємо вам справжнього казкового дива. Вірте в чудеса і вони неодмінно здійсняться! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь