A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Різдвяно-новорічна феєрія Клекотинської СЗШ І-ІІІ ступенів

Дата: 20.12.2019 08:35
Кількість переглядів: 459

     Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. В цей святковий зимовий час настає 19 грудняДень Святого Миколая.

      Свято Миколая – це  одне з найочікуваніших свят для дітей і дорослих, адже насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. І ось вранці уся шкільна родина Клекотинської СЗШ І-ІІІ ступенів потрапила у зимову казку, яку створив колектив школи. Вчителі, які у цьому році атестуються, підготували програму Різдвяно-новорічної феєрії, чим порадували своїх колег, учнів, батьків та гостей школи.

     Діяли тематичні осередки, у які здійснювали екскурсії для учнів та усіх бажаючих. Глядачі даного дійства завітали у «Майстерню Святого Миколая», де учні школи виготовляли сувеніри на різдвяно-новорічну тематику. Потрапили у  колиску народознавства, де гуртківці відтворювали українські обряди, співали народні пісні,танцювали, згадували прислів’я та приказки. Побували у живому зоопарку, де дізнались про цікаві факти з життя звірів, у цьому місці закликали бути добрими, милосердними, піклуватися не лише про оточуючих людей, а й про тварин та птахів. Діяв осередок «Квест манії», де діти змогли активно провести свій час, кожен проявив свої творчі здібності, отримав величезне задоволення від участі в цікавих конкурсах, різноманітних іграх та вікторинах. Потрапили у світ новин, де журналісти місцевого телеканалу, ознайомили усіх із традиціями святкування різдвяно-новорічних свят у різних куточках світу. Побували на інсценізації «Лісової пісні в очікуванні 2020 року», де з головою поринули у світ української літератури. Також згадали народну казочку «Півник і двоє мишенят», під час якої діти зачарували усіх своїм артистизмом та енергійністю. Побачили дружній новорічний поєдинок дзюдоїсток школи.

     Шумно і гамірно було у новорічній світлиці «Зима у гості завітала» біля  вертепу, куди завітав Святий Миколай, покровитель усіх діток, який привітав із святом і вручив солодощі, аби новорічна казка назавжди поселилась у серцях усіх діток та запрошених гостей школи.

     Різдвяно-новорічна феєрія сподобалась не лише дітлахам, а й їх батькам та запрошеним гостям, які завітали на це дійство.

      Це добре і очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям. В День Святого Миколая бажаємо вам справжнього казкового дива. Вірте в чудеса і вони неодмінно здійсняться! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь