A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Як у нашій громаді відзначили Новий 2020 рік!

Дата: 03.01.2020 14:53
Кількість переглядів: 959

Новий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі - мрійники. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш свято Нового Року так його і проведеш.

      Не обминув радісний, святковий настрій і нашу громаду. Адже Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі жителі громади з нетерпінням чекали цих днів і дочекались. Напередодні в сільських будинках культури відбулися Новорічні заходи.

    Стартували новорічні свята 26 грудня, тому в Мурафському сільському будинку культури відбувся концерт «Казковий кастинг Снігуроньки», на якому обирали Снігуроньку, тому усі учасниці-персонажі з казок, продемонстрували свою чарівність та артистизм на цьому шоу, аби сподобатись Діду Морозу. Глядачі цього дійства змогли наживо побачити казкових персонажів. Адже на кастинг завітали  Червона Шапочка, Білосніжка, Мальвіна, Попелюшка, Циганки і Баба Яга, усі колядували,співали новорічних пісень, танцювали і веселились, зачаровували своїми театральними постановками, аби усі змогли з головою поринути у світ казок, завдяки талановитій грі учасників заходу. Також Дідусь Мороз заохочував усіх діток згадати і розказати віршики, за що ті отримали солодощі.

      Продовжив перелік заходів присвячених цьому святу Клекотинський сільський будинок культури, провівши 29 грудня Новорічне шоу «На порозі Новий рік», на якому наші українські бабусі проводили новорічну програму і створювали веселу атмосферу у залі, бо без зупину жартували і піднімали новорічний настрій глядачів. Вони демонстрували публіці перелік талантів своїх онуків, які танцювали і співали колядки та новорічні пісні. Залучала до активності і Снігуронька, яка провела декілька флеш-мобів для діток, аби ті змогли витратити свою енергію і дати батькам сповна насолодитись святом. Також проводили різноманітні жартівливі конкурси, за які учасники отримували подаруночки.

     На завершення новорічних дійств, 30 грудня відбулось родинне Новорічне свято «З Новим роком Україно!» у Довжанському сільському будинку культури, адже кумоньки вели новорічну програму і пропонували глядачам переглянути новорічні пригоди, артистизм і творчі здібності своїх родичів, які і танцювали, і співали, і розвеселяли усіх присутніх інсценізаціями казочок на новий лад. Глядачі згадали казочку «Червона шапочка», пригадали колядки, щедрівки та насолоджувались новорічними піснями і танцями.

     Також усіх жителів громади вітав голова сільської ради – Сергій Партека, який закликав глядачів приходити на заходи, які організовуються в громаді, дякував усім учасникам та працівникам галузі культури за подаровані незабутні емоції та святковий настрій.

   Мабуть усі учасники заходів  та глядачі отримали багато нових вражень та позитивних емоцій під час перегляду та участі у виступах.

     Нехай у нас усіх збудеться все задумане, а 2020 рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. У Новому році бажаємо один одному любові, віри в себе і в процвітання нашої країни, аби цей рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впевненість у завтрашньому дні. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає на здійснення найзаповітніших наших мрій. З Новим 2020 роком!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь