Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

З 1 СІЧНЯ 2020 РОКУ СІМЕЙНІ ФЕРМЕРСЬКІ ГОСПОДАРСТВА ОТРИМАЮТЬ ДОДАТКОВУ ФІНАНСОВУ ПІДТРИМКУ

Дата: 13.01.2020 16:03
Кількість переглядів: 647

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 травня 2019 року № 565 (далі — Постанова № 565) затверджено Порядок надання сімейним фермерським господарствам додаткової фінансової підтримки через механізм використання коштів, передбачених Мінагрополітики у державному бюджеті за програмою «Фінансова підтримка фермерських господарств», які спрямовуються на додаткову фінансову підтримку фермерських господарств із статусом сімейних фермерських господарств через механізм доплати на користь застрахованих осіб — членів/голови сімейного фермерського господарства єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі — доплата).

Згідно зі ст. 2 Постанови № 565 право на отримання доплати мають члени/голова сімейного фермерського господарства без статусу юридичної особи, яке утворене відповідно до ст. 8-1 Закону України від 19 червня 2003 року № 973-IV «Про фермерське господарство» та зареєстроване платником єдиного податку четвертої групи згідно із главою 1 розділу XIV Податкового кодексу України.

Члени/голова сімейного фермерського господарства, які підлягають страхуванню на інших підставах або звільняються від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування відповідно до частини четвертої статті 4 Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” та не беруть добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, не мають права на отримання доплати.

Постанова № 565 набуває чинності з 1 січня 2020 року. З повним текстом Постанови № 565 можна ознайомитись за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/565-2019-п

Джерело http://www.visnuk.com.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь