Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Участь у Чемпіонаті Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» футзалу серед чоловічих команд 2020 року

Дата: 10.02.2020 10:02
Кількість переглядів: 278

У суботу, 08 лютого 2020 року, в спортивній залі Мурафської СЗШ І – ІІІ ступенів відбувся ІІ тур групових футзальних матчів Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед чоловічих команд 2020 року. У зв’язку з перемогою у І турі наша футзальна сільська команда «Мурафська єдність» брала участь у матчах ІІ туру даного Чемпіонату.
Відкриття Чемпіонату розпочалось вчасно із виконання Державного Гімну України, для того щоб підняти настрій і спортивний дух гравців команд, їх привітали Р.Л. Усубвелі, член Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос», Я.М.Заяць,головний суддя і заслужений майстер спорту, та Н.П.Рошак, спеціаліст по культурі і спорту відділу освіти та гуманітарної політики Мурафської сільської ради.
Аби ввійти у півфінал, змагалися спортсмени з нашої громади, гравці команди «Мурафська єдність» проти команди із Стрижавки та Мурованих Курилівців. Матчі були цікавими, учасники команд продемонстрували свою професійну майстерність. Із впевненістю можна сказати, що гравці подарували незабутні емоції та враження і тримали в напрузі уболівальників усіх команд.
По закінченню змагань І місце виборола наша команда «Мурафська єдність», команда Стрижавки здобула друге місце, третє – за Мурованими Курилівцями. У цій групі до півфіналу ввійшло 2 команди, які посіли І та ІІ місця.
Від щирого серця вітаємо наших хлопців із зайнятим І місцем і з нетерпінням чекаємо наступних поєдинків між командами, аби дізнатись, хто вийде у фінал і стане переможцем, а всім учасникам даного Чемпіонату бажаємо міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях та яскравих перемог на життєвому шляху!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь