Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Участь у Чемпіонаті Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» футзалу серед чоловічих команд 2020 року

Дата: 24.02.2020 16:28
Кількість переглядів: 262

 У суботу, 23 лютого 2020 року, в спортивній залі Мурафської СЗШ І – ІІІ ступенів відбувся  ІІІ тур групових футзальних матчів Чемпіонату Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу  серед чоловічих команд 2020 року. У зв’язку з перемогою у ІІ турі наша футзальна сільська команда «Мурафська єдність» брала участь у матчах ІІІ туру даного Чемпіонату. 

     Відкриття Чемпіонату розпочалось вчасно, учасників матчу вітали Микола Радіонов - заступник голови ВТО ВФСТ "Колос",Сергій Кравчук - головний суддя та Надія Рошак - спеціаліст по культурі та спорту відділу освіти та гуманітарної політики Мурафської сільської ради. 

    Аби ввійти у фінал, змагалися спортсмени з нашої громади, гравці команди «Мурафська єдність» проти  команди із Шаргородського та Могилів-Подільського районів. Матчі були  цікавими, учасники команд продемонстрували свою професійну майстерність.  Із впевненістю можна  сказати, що гравці подарували незабутні емоції та враження і тримали в напрузі уболівальників усіх команд. 

     По закінченню змагань І місце виборола команда Шаргородського району, наша команда команда «Мурафська єдність» здобула друге місце, третє – за Могилів-Подільським районом. У цій групі до фіналу ввійшла одна команда, яка виборола І місце.  

   Від щирого серця вітаємо наших суперників із виходом у фінал і наших хлопців із зайнятим ІІ місцем, бажаємо усім міцного здоров’я, успіхів у всіх починаннях та яскравих перемог на життєвому шляху! 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь