Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Свято весни «Зиму проводжаємо, Весну зустрічаємо»

Дата: 24.02.2020 18:42
Кількість переглядів: 443

      Незабаром настане весняна пора, час, коли вся природа оживає і розквітає буйством фарб і кольорів. Весело щебетатимуть птахи, які повернуться з далеких країв і  розповідатимуть один одному про свої пригоди і наповнюватимуть весь світ чарівними звуками. Весна дивовижна, прекрасна пора, яка радує око всіх, від малого до великого, і ніколи не перестає дивувати.

    Не перестають дивувати місцевих мешканців працівники галузі культури, адже 23 лютого о 17.00, у приміщенні Мурафського сільського будинку культури  проведено святковий  концерт «Зиму проводжаємо, Весну зустрічаємо». Концертні номери якого, отримали схвальні відгуки та щирі оплески глядачів, які мали змогу насолодитися високохудожнім мистецьким дійством у поєднанні з високодуховними піснями, програма також була насичена різноманітними жартівливими інсценізаціями. Усіх присутніх зачарували оригінальні гармонії у вокальних партіях, персональний підхід до тембрального забарвлення кожного окремого голосу, які сприймалися яскраво свіжо від співу окремих вокалістів, дуетів, тріо та квартетів. Репертуар проведеного концерту підібрано вдало, адже під час виконання пісень присутні підспівували. Дитячі хореографічні колективи «Megadance» (художній керівник О.М. Гандзюк) дарували глядачам нові запальні  танці. Порадував своїм автентичним, народним співом чоловічий народний ансамбль української пісні «Явір» (керівник В.А. Заграй) Усі учасники художньої самодіяльності дарували своє мистецтво місцевим мешканцям і саме це слугувало створенню теплої та веселої атмосфери в залі під час заходу, адже панував піднесений святковий настрій, який був обумовлений грамотно та ретельно підібраним репертуаром, актуальним у загальному соціокультурному сьогоденні. Дане свято залишило надзвичайно позитивне загальне враження і показало невичерпний резерв творчого потенціалу  учасників художньої самодіяльності цієї сцени.

    На святі була також присутня спеціаліст з питань культури та спорту відділу освіти та гуманітарної політики  Мурафської сільської ради Надія Рошак, яка подякувала працівників галузі культури Мурафського сільського будинку  та усім учасникам за пережиті емоції від побаченого дійства. Привітала жителів об’єднаної територіальної громади з настанням весни і прийдешніми святами.

        Ми впевнені, що разом здолаємо всі труднощі. Завдяки таким заходам Україна буде квітучою країною щасливих людей, яка матиме змогу зарядитись позитивними емоціями і відпочити від повсякденних справ.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь