Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

На Вінниччині лабораторно не підтверджено жодного випадку COVID - 19

Дата: 23.03.2020 15:15
Кількість переглядів: 272

Про це сьогодні, 23 березня, повідомив голова облдержадміністрації Владислав Скальський під час щотижневого брифінгу онлайн.

 «Станом на 23 березня поточного року у Вінницькій області вірусологічною лабораторією обласного лабораторного центру протестовано біологічний матеріал від 17 осіб з підозрою на COVID – 19. Як результат – жодного випадку захворювання, спричиненого коронавірусною інфекцією. Варто сказати, що саме від нас з вами залежить, чи збережеться така тенденція у подальшому», - зауважив Владислав Скальський.

За словами очільника області, протягом останньої доби зафіксовано ще дві нових підозри на коронавірус. Пацієнти перебувають на стаціонарному лікуванні у боксованій палаті під постійним медичним спостереженні.

«Наразі в Україні 73 лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID – 19. Однак, на сьогодні маємо і гарну новину, адже один пацієнт вже повністю одужав та виписаний з медичної установи. – зазначив голова ОДА. – Також ми зіткнулися із тими спалахами хвороби, які прийшли вже не з Китаю або з Європи, а були поширені на місцевому, внутрішньодержавному рівні. Саме тому хочу наголосити, що ми починаємо другий етап боротьби проти коронавірусу, який полягає у протистоянні не лише запобіжними заходами, а й безпосередньо лікуванням. Наша з вами мета – не допустити широкої пандемії в країні».

Під час брифінгу Владислав Скальський також поінформував, що наразі команда Вінниччини працює над тим, щоб створити перелік пунктів пропуску, на яких буде посилений режим карантинних заходів у першу чергу. Крім цього, обласною комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення про додаткове посилення карантинних заходів на усій території області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь