Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

«Ніхто не забутий, ніщо не забуто!»

Дата: 12.05.2020 09:29
Кількість переглядів: 251

 Все далі відходять грізні роки Другої Світової війни. Але не згасає пам'ять про тих, хто приніс на вівтар перемоги своє життя, хто поліг у боях заради щастя інших.

  І хоча з кожним роком серед нас усе менше живих свідків тих страшних лихоліть війни, подвиг героїв-визволителів рідного краю назавжди залишиться у нашій пам’яті. На території Мурафської ОТГ залишилося 2 учасника бойових дій.

  У ці травневі дні ми вкотре дякуємо їм за їхню відвагу і уроки мужності.

  Цьогоріч, у зв’язку з пандемією COVID-19, масові заходи до Дня Перемоги скасували, проте представники сільської влади завітали до домівок поважних ветеранів аби привітати, поспілкуватися та приділити увагу кожному.

  Пам'ять… Це не просто частина історії. Пам'ять – це наша совість, біль, наша гордість. Пам'ять наших дідів, батьків і старших братів, пам'ять вічно молодих солдатів і офіцерів, що мужньо боролися з ворогом і перемогли, пам'ять тих, хто поліг смертю хоробрих, пам'ять всіх, чиї серця обпалила Друга світова війна ... Війна… Страшна війна минулого століття, пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині України. Минають роки, відлітають у вічність, а пам'ять назавжди залишається з нами!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь