Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

До уваги громадян!

Дата: 18.06.2020 12:15
Кількість переглядів: 418

18.06.2020 р. о 10:00 год Центрально-Західним Міжрегіональним Управлінням Міністерства юстиції (м. Хмельницький) проведено онлайн нараду-семінар з приводу останніх змін в законодавстві у сфері державної реєстрації прав на нерухоме майно (лектор Світлана Кадимова- начальник відділу взаємодії з суб'єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації), в якій взяла участь начальник відділу організаційно-правового забезпечення-Державний реєстратор Мурафської сільської ради Побережник Роксолана Валеріївна.

Зокрема, доводимо до відома:

- громадянам, які звертаються за реєстрацією права власності в результаті реконструкції об’єкта - необхідно надати також документ, що підтверджує право власності на об’єкт до його реконструкції (якщо відсутня реєстрація в ДРРП);

- заявник може надавати також свій номер телефону та електронну адресу, для здійснення з ним зв’язку;

- для державної реєстрації права власності на нерухоме майно, утворене шляхом поділу або об`єднання також подається документ, що підтверджує присвоєння об’єкту нерухомого майна адреси.

- договір найму будівлі або іншої капітальної споруди (їх окремої частини) строком на три роки і більше підлягає нотаріальному посвідченню, крім договору, предметом якого є майно державної або комунальної власності, який підлягає нотаріальному посвідченню у разі, якщо він укладений за результатами електронного аукціону строком більше ніж на п’ять років. В такому випадку реєстрація здійснюватиметься нотаріусом який його посвідчував.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь