Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

До уваги громадян!

Дата: 18.06.2020 12:15
Кількість переглядів: 412

18.06.2020 р. о 10:00 год Центрально-Західним Міжрегіональним Управлінням Міністерства юстиції (м. Хмельницький) проведено онлайн нараду-семінар з приводу останніх змін в законодавстві у сфері державної реєстрації прав на нерухоме майно (лектор Світлана Кадимова- начальник відділу взаємодії з суб'єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації), в якій взяла участь начальник відділу організаційно-правового забезпечення-Державний реєстратор Мурафської сільської ради Побережник Роксолана Валеріївна.

Зокрема, доводимо до відома:

- громадянам, які звертаються за реєстрацією права власності в результаті реконструкції об’єкта - необхідно надати також документ, що підтверджує право власності на об’єкт до його реконструкції (якщо відсутня реєстрація в ДРРП);

- заявник може надавати також свій номер телефону та електронну адресу, для здійснення з ним зв’язку;

- для державної реєстрації права власності на нерухоме майно, утворене шляхом поділу або об`єднання також подається документ, що підтверджує присвоєння об’єкту нерухомого майна адреси.

- договір найму будівлі або іншої капітальної споруди (їх окремої частини) строком на три роки і більше підлягає нотаріальному посвідченню, крім договору, предметом якого є майно державної або комунальної власності, який підлягає нотаріальному посвідченню у разі, якщо він укладений за результатами електронного аукціону строком більше ніж на п’ять років. В такому випадку реєстрація здійснюватиметься нотаріусом який його посвідчував.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь