A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

ПРИДБАНО ЖИТЛО ДИТИНІ, З ЧИСЛА ДІТЕЙ СИРІТ, ДІТЕЙ ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ

Дата: 31.07.2020 15:03
Кількість переглядів: 394

26.06.2020 року, відбулася довгоочікувана подія : Чагайді Сергію Ігоровичу 30.10.1996р.н – жителю с.Клекотина, особі із числа дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, придбано житло у с. Барські Чемериси.

Варто зазначити, Мурафською сільською радою,  житло за рахунок коштів субвенції з державного місцевому бюджету на придбання житла для дітей-сиріт та осіб з їх числа, придбавалось вперше.

Отож, вітаємо Сергія і зичимо затишного, сімейного щастя у новій оселі, адже власне житло є хорошим стартом у доросле життя.

 

Довідково:

У 2019 році постановою КМУ від 26.06.2019 №616 затверджено Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. З  метою поступового розв’язання проблеми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, розпорядженням голови Мурафської сільської  ради від 12.08.2019р. №115-ОД було утворено комісію Мурафської об’єднаної територіальної громади  з визначення об’єктів для спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа у 2019 році, до складу якої ввійшли працівники Мурафської сільської ради -  перший заступник сільського голови – Банасько А.В., секретар сільської ради – Курманська М.В.,  директор КУ «Центр надання соціальних послуг Мурафської ОТГ – Шклярчук Н.О., начальник відділу фінансового планування – Салямон М.В., начальник бухгалтерського обліку та звітності – Шаляревич Л.С., начальник відділу освіти та гуманітарної політики – Швець Т.А., начальник відділу організаційного забезпечення, державний реєстратор – Побережник Р.В., начальник відділу комунальної власності, земельних відносин та благоустрою, староста с.Клекотина – Шпак О.С, Комісією було розглянуто списки осіб, які перебувають на квартирному обліку і яким може бути придбано житло або надано компенсацію на його придбання у власність.

Завдяки спільній та злагодженій співпраці організацій дотичних до даного питання було виконано великий об’єм підготовчих, організаційних, нотаріальних, банківських дій.

Висловлюємо подяку народному депутату України Білозір Ларисі Миколаївній, за те що підтримує дану ініціативу стосовно виділення коштів з державного бюджету на таку програму як придбання житла дітям сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь