Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

09 грудня 2020 року відбувся форум «РОЗВИТОК ГРОМАД В УМОВАХ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦЇ».

Дата: 10.12.2020 10:40
Кількість переглядів: 287

Даний захід було організовано і проведено з ініціативи народного депутата по 15-у окрузі Лариса Білозір та за підтримки ГО «Життя та розвиток громад» на території смт.Тростянець.

Представниками від нашої громади на даному форумі були сільський голова О.Літвіненко, секретар ради З.Куцолапська та начальник відділу фінансового планування М.Салямон.

Як нам відомо 06 грудня набув чинності Закон №1009-ІХ "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій" (законопроект №3651-д).

Даний вищезгадиний закон дає можливість працювати новообраним органам місцевого самоврядування громад і районів: врегульовує питання правонаступництва комунального і державного майна, бюджетних ресурсів, прав та зобов’язань, а також можливість створення районних державних адміністрацій в нових районах.

Керівникам і депутатам новостворених районів і громад треба за короткий період часу прийняти багато важливих рішень, пов’язаних з повноваженнями, бюджетами, комунальним майном, кадрових рішень. Усі ці питання вирішити буде непросто.

Саме для обміну досвідом, обговорення найкращих практик розбудови територіальних громад та формування спільних планів, для представників громад Вінниччини, проведений форум "Розвиток громад в умовах деценралізації".

Висловлюємо подяку організаторам та учасникам даного форуму за можливість отримати новий досвід та налагодити співпрацю між громадами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь