A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Робоча зустріч голів об’єднаних територіальних громад Жмеринського району.

Дата: 11.12.2020 14:08
Кількість переглядів: 491

09.12.2020 року  у м.Жмеринка відбулась нарада-семінар, яку організувала Вінницька обласна державна адміністрація, для  голів об’єднаних територіальних громад Жмеринського району.

6 грудня набув чинності закон про реорганізацію громад і районів (законопроект №3651-д).

Щоб перейняти нові функції, які раніше були покладені на районні державні адміністрації, необхідна ефективна комунікація між громадами і органами виконавчої влади.

Під час наради обговорювали питання передачі на баланс ОТГ медичних закладів, закладів освіти і культури. Питання надання адміністративних та соціальних послуг мешканцям громад. Громади отримали землю, владу і ресурси. Зараз потрібно спільно працювати аби люди на місцях отримували якісні послуги.

Також обговорили проблеми та перспективи розвитку з головами МурафськоЇ, Жмеринської, Шаргородської, Северинівської, Копайгородської, Джуринської, Станіславчицької, Барської громад.

Фото без опису

Масштабний практичний семінар супроводжувався робочими нарадами із роз'ясненням нового законодавства в умовах реформи місцевого самоврядування. Фахівці фінансової та соціальної сфери, землевпорядкування провели зустрічі із фахівцями Жмеринської міської ради, районної ради та новостворених об'єднаних громад. Профільні спеціалісти обласної державної адміністрації та ведення державного земельного кадастру надали відповіді на запитання фахівців на місцях та розповіли про основні зміни у законодавстві.

Представникками від нашої громади були заступник сільського голови Леонід Заграй, начальник відділу  комунальної власності земельних відносин Олександр Дрозда ,спеціаліст відділу фінансового планування Іванна Турчак та директор КУ  "Центр надання соціальних послуг" Мурафської сільської ради  Надія Шклярчук.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото https://zhmerynka.city/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь