Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Увага! Засідання виконавчого комітету

Дата: 16.03.2021 12:21
Кількість переглядів: 542

  Повідомляємо про те, що 17 березня  2021 року о 12.00 год. відбудеться засідання виконавчого комітету Мурафської сільської  ради. 

  До порядку денного засідання включено такі питання :

1.Про затвердження плану роботи виконавчого комітету на ІІ квартал 2021 року

2.Про затвердження плану заходів щодо 35 – ої річниці Чорнобильської катастрофи.

3.Про проведення місячника благоустрою населених пунктів Мурафської сільської територіальної громади.

4. Про затвердження проектно – кошторисної документації на будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Мурафської сільської територіальної громади по вул.Дружби .75 в с. Мурафа Жмеринського району Віннцької області.

5.  Про затвердження проектно – кошторисної документації на капітальний ремонт зовнішнього освітлення в с. Юхимівка Мурафської сільської ради Вінницької області по вул. Миру,вул.Садова та Євгена Казьмірова ТП – 119.

6.Про участь у міжмуніципальному співробітництві територіальних громад,а саме із Шаргородською міською радою у формі реалізації спільного проєкту « Сучасна діагностика – запорука якісного лікування.»

7. Про внесення змін до складу  опікунської ради при виконавчому комітеті  Мурафської сільської ради.

8. Про затвердження висновку від 05.03.2021  № 1(один)  комісії з питань захисту прав дітей Мурафської сільської ради стосовно доцільності позбавлення батьківських прав щодо малолітньої дитини.

9.Про затвердження дозволу від 05.3.2021 року № 2 (два) комісії з питань прав дітей Мурафської сільської ради  на дарування нерухомого майна малолітній дитині .

10.Про затвердження дозволу від 05.3.2021 року № 3 (три) комісії з питань прав дітей Мурафської сільської ради  на укладання договору купівлі продажу нерухомого майна від імені малолітньої дитини.

11. Про затвердження висновку від 15.03.2021  № 7(сім)  комісії з питань захисту прав дітей Мурафської сільської ради, щодо встановлення порядку зустрічей та часів побачень з малолітньою дитиною.

12. Про затвердження дозволу від 15.03.2021 року № 8(вісім) комісії з питань прав дітей Мурафської сільської ради  на обстеження та лікування малолітньої дитини в психоневрологічному закладі .

13. Про затвердження дозволу від 15.03.2021 року № 9 (дев»ять) комісії з питань прав дітей Мурафської сільської ради  щодо переміщення малолітньої дитини до центру психологічної реабілітації дітей.

14. Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дітей Мурафської сільської ради.

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПЕРЕРІСЛЯНСЬКОЇ ОТГ | Переріслянська  територіальна громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь