A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Шановні жителі громади

Дата: 19.04.2021 09:44
Кількість переглядів: 488

Згідно рішення виконавчого комітету №41 від 17.03.2021 року Мурафської сільської ради на території населених пунктів територіальної громади у квітні  місяці проводиться місячник благоустрою.

Даним рішенням підприємствам, установам і організаціям незалежно від форм власності, фермерським господарствам, депутатам сільської ради, приватним підприємцям та жителям сіл територіальної громади з метою приведення в належний санітарний стан території сіл, здійснювати заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибрати прибудинкові території, кладовища, територію біля пам’ятників, а також забезпечити очищення від сміття берегів водойм та зелених насаджень загального призначення.

Наголошуємо на забороні спалювання листя та іншого сміття , що несе згідно чинного законодавста України за собою сплату значних штрафних санкцій .

23 квітня 2021 року буде проведено загальний День благоустрою. Запрошуємо долучитися до цієї справи громадські організації, , державні та бюджетні установи.

Нагадуємо про те, що керівники підприємств, установ, організацій, власники господарств незалежно від форм власності несуть персональну відповідальність за дотримання належного санітарного стану та благоустрою на власних, прилеглих і закріплених територіях.

Виконавчий комітет рекомендував дільничному інспектору у разі виявлення порушень правил благоустрою складати протоколи про адміністративні порушення та направляти на розгляд адміністративної комісії при виконкомі сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь