A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мурафська громада
Вінницька область, Жмеринський район

Молодіжна рада – це платформа для реалізації громадських ідей та проектів

Дата: 28.04.2021 08:46
Кількість переглядів: 390

Молодіжна політика відіграє надзвичайно важливу роль в розвитку кожної громади. Молодь завжди була і залишається генератором ідей і рушієм позитивних змін у суспільстві. Представники нового покоління українців дедалі частіше відіграють досить активну роль у формуванні більш розвиненої держави, займають лідируючі позиції в різних сферах життєдіяльності країни.

В Україні все частіше створюються молодіжні ради. Молодіжна рада є консультативно – дорадчим, представницьким органом з питань молодіжної політики, покликаним сприяти взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов’язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, організації та проведенням молодіжних заходів та інформаційно-навчальної роботи серед молоді. Якщо молодіжний актив готовий взяти на себе відповідальність за ініційовані рішення, це може стати переконливим аргументом для молоді не полишати власну громаду, а власним розумом і власними руками перетворити її на комфортне середовище – для себе і своїх дітей. Сформовано таку Молодіжну раду і в нашій територіальній громаді.

26 квітня 2021 року  відбулися  перші установчі збори Молодіжної ради при Мурафській сільській раді. До учасників засідання від імені сільського голови з вітальними словами звернулись:  перший заступник сільського голови Леонід Адамович Заграй та секретар сільської ради Зоя Вікторівна Куцолапська.

На своєму першому засіданні молодіжна рада сформувала структуру: обрали голову, заступника та секретаря Мурафської молодіжної ради, визначила основні напрямки діяльності. Головою молодіжної ради шляхом голосування став Дубчак Володимир Вікторович.

Тож початок покладено!

Сільська рада щиро вітає активну молодь Мурафської територіальної громади з гарними починаннями та бажає плідної праці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь